EM-kisalippuja voi palauttaa huomiseen asti - Pietari kaavailee myönnytyksiä kisaturisteille

Julkaistu

  Kesän EURO2020 -turnaukseen ostettujen lippujen viimeinen palautuspäivä on huomenna torstaina 22.4. Liput on palautettava kello 19.00 mennessä Suomen aikaa, jotta rahat ostetuista lipuista saa täysimääräisenä takaisin. 

  Tämän jälkeen Uefa tarkastaa lipun haltijoiden määrän. Mikäli lipun haltijoita on enemmän kuin ottelustadionille on mahdollista ottaa yleisöä, suorittaa Uefa uuden arvonnan lipunhaltijoiden kesken. Uuden arvonnan tuloksista kerrotaan toukokuussa. 

  Lippujen palautus tehdään Uefan portaalissa. 

  Suomen Palloliitto ei vastaa lippujen palautuksesta ja mahdollisesta uudesta arvonnasta. 

  PIETARI SUUNNITTELEE HELPOTUKSIA KISATURISTEILLE

  Huuhkajat pelaa alkulohkon ottelunsa Kööpenhaminassa ja Pietarissa. Kööpenhamina on kertonut laskevansa stadionille vähintään 25-33 prosenttia kapasiteetista ja Pietari vähintään 50 prosenttia. 

  EM-kisoihin matkustavia katsojia pyydetään huomioimaan, että vain kolme kisakaupunkia on ilmoittanut suunnittelevansa rajoitusten myönnytyksiä EM-kisaturisteille. Näiden joukossa on myös Pietari. 

  Lisää Pietariin matkustamisesta voi lukea täältä. >>

  Kööpenhamina on sen sijaan ilmoittanut, ettei kisaturisteille olisi luvassa myönnytyksiä. Tämän hetken tietojen mukaan Kööpenhaminaan voi matkustaa vain pakottavista syistä, eikä EM-kisalippu oikeuta maahanpääsyyn. Tilanne voi kuitenkin muuttua kesäkuuhun mennessä. Lue lisää täältä. >>

  Viimeisten kisakaupunkien kohtalo ratkeaa perjantaina 

  Tällä hetkellä yhdeksän kisakaupunkia on kertonut laskevansa yleisöä otteluihin. Päätökset viimeisen kolmen kisakaupungin eli Bilbaon, Dublinin ja Münchenin kohtalosta on määrä tehdä perjantaina. 

  Uefan tiedote 9.4. >>

  Uefan verkkosivuilta löytyvät myös vastaukset lippujen kohtalosta esitettyihin useimmin kysyttyihin kysymyksiin. >> 

  Esimerkiksi Venäjälle lähteviä kannattajia pyydetään huomioimaan, että ennen viime vuoden lokakuuta tilatut FAN ID:t eivät ole voimassa. 

  Lisää vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin löytyy täältä. >>

  Tiedotetta tarkennettu 22.4. : Lisätty Kööpenhaminaan matkustamiseen liittyvä huomio, että tilanne voi muuttua kesäkuuhun mennessä. 

   

  • Huuhkajat