HUU-TV:ssä tuhti Huuhkajaennakko

Julkaistu

  • Maajoukkueet

Huuhkajat jatkaa EM-karsintoja lauantaina vierasottelulla Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Huuhkajaparvi kokoontui maanantaina kotipesäänsä Helsingin Kalastajatorpalle. Markku Kanerva juoksutti miehiään treenikentällä tiistaina ja keskiviikkona. Torstaina Huuhkajat lensivät Bosnia-Hertsegovinaan.

Suomi kaatoi Bosnia-Hertsegovinan kesäkuussa Tampereella maalein 2-0. Tampereella ei Bosnia-Hertsegovinan pelin sielu Miralem Pjanic pelannut. Nyt Juventuksen tähtipeluri on mukana.

- Näen, että hän on pallollisen pelin sydän. Keskikentän dynamona pystyy laittamaan laadukkaita palloja linjan taakse ja rakentaa niiden hyökkäyksiä, Jukka Raitala toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Bosnia-Hertsegovina ei pääse tälläkään kertaa parhaalla miehistöllään Suomea vastaan. Tällä kertaa heiltä puuttuu ykköshyökkääjä Edin Dzeko loukkaantumisen takia.

- Lähtökohtaisesti se on aina olevinaan hyvä juttu, mutta onko se sitten isossa kuvassa niin hyvä juttu. Toivottavasti nämä pikkuasiat auttaa meitä menestymään ja voittamaan näitä otteluita, Juha Pirinen toteaa HUU-TV:lle.

Hyvät tulokset niin Nations Leaguessa kuin EM-karsinnoissa ovat saaneet Huuhkajien itseluottamuksen korkealle ja koko ryhmän riveistä on kuulunut viesti, että Suomi voittaa lauantaina.

- Kesäkuussa ne turhautuivat kun puolustettiin, ei meillä ollut missään välissä edes hätää. Meidän vahvuus on hyvä puolustustyöskentely koko joukkueena. Ne alkaa tekemään tyhmiä ratkaisuja ja sitten me voitetaan, Petteri Forsell ennakoi.

- Haluavat todistaa kotiyleisölle, että pystyvät kaatamaan meidät, mutta se ei meille käy, Joona Toivio toteaa.

Peli on siis käytännössä jo voitettu?

- Ei sitä vielä ole voitettu, mutta lähdetään sitä voittamaan. Fiilis ja voitontahto on tosi korkealla tässä joukkueessa, Toivio toteaa.

Bosnia-Hertsegovina ja Suomi iskevät yhteen lauantaina Zenicassa klo 19.00 Suomen aikaa.

Huuhkaja-TV:ssä tuhti ennakkomateriaali ottelusta sekä vähän kevyempää viihdettä päivän piristykseksi.
HUU-TV>>

  • Huuhkajat