Huuhkajat majoittuu Repinossa EURO2020-lopputurnauksen ajan

Julkaistu

  • Maajoukkueet

Miesten A-maajoukkueen aikataulut kesän 2020 EM-lopputurnauksen osalta ovat tarkentuneet samalla kun joukkueen otteluohjelma kevään ja kesäkuun alun osalta on vahvistettu.

Huuhkajat kohtaa EM-lopputurnauksen kenraaliharjoituksessaan Viron Ratinan stadionilla Tampereella sunnuntaina 7.6. ja matkaa heti maanantaina 8.6. kohti joukkueen lopputurnauksen ajan tukikohtaa eli ns. basecampia. 

Huuhkajien basecampina on Pietarin liepeillä Repinossa (ent. Kuokkala) sijaitseva Forrestmix Club. Harjoituskenttänä toimii Stadium Spartak Zelenogorskissa (ent. Terijoki). 

Repinosta Huuhkajien joukkue matkaa perjantaina 12.6. vain joukkueen käytössä olevalla charter-lennolla kohti Kööpenhaminaa ja lopputurnauksen lauantaina 13.6. pelattavaa avausottelua Tanskaa vastaan. Takaisin Repinoon joukkue palaa sunnuntaina 14.6. Lohkon kaksi muuta otteluaan Venäjää (17.6.) ja Belgiaa (22.6.) vastaan Huuhkajat pelaa Pietarissa.

Huuhkajien basecamp pysyy Repinossa myös mahdollisten pudotuspelivaiheen otteluiden aikana ainakin avauskierroksen osalta.

  • Huuhkajat
  • EURO2020