Jalkapallo-Säätiön hallitus päätti avustuksista vuodelle 2022

Julkaistu

  Jalkapallo-Säätiön hallitus kokoontui maanantaina 13.12. ja päätti myönnettävistä avustuksista vuodelle 2022.

  Vuonna 2021 avustuksia jaettiin yhteensä 150 000€. Säätiön hallitus myönsi nyt viidettä kertaa yhteensä 65 000€ avustuksia Pertti Alaja -rahastosta, jonka varoista ohjataan vuosittain tukea vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Rahaston pääomaa ovat toimintavuoden 2021 aikana kartuttaneet FINDA OY, Subway, Fanimo Oy sekä lukuisa määrä yksityishenkilöitä ja muita tahoja.

  Valtakunnalliset avustukset 2022 >>

  "Lahjoita Jalkapalloa Jokaiselle" -joulukeräys vähävaraisten lasten hyväksi

  Jalkapallo-Säätiö on avannut ”Lahjoita jalkapalloa jokaiselle” -joulukeräyksen, jonka kautta kuka tahansa voi tukea vähävaraisten ja syrjäytymisuhan alla olevien lasten ja nuorten jalkapallo- ja futsalharrastusta. Keräyksen tuotto käytetään lyhentämättömänä Pertti Alaja -rahaston kartuttamiseen ja keräysvarat jaetaan avustuksina syksyn 2022 avustushaun yhteydessä. Tutustu keräykseen >>

  Jalkapallo-Säätiön hallitus päättää avustamisen periaatteista vuodelle 2023 elokuussa 2022. Avustushaku toteutettaneen jo vakiintuneeseen tapaan syys-lokakuussa ja päätökset avustettavista kohteista tehdään joulukuussa 2022. Tulevien vuosien vähävaraisille suunnattuja avustushakuja varten säätiön hallitus kiinnitti huomiota seuroihin perustettavien ja jo perustettujen rahastojen toimintaperiaatteiden tarkempaan selvittämiseen. Jatkossa säätiön avustaminen kohdentuu seurojen ”virallistettujen” ja toimintasäännöiltään selkeästi kuvattuihin tukirahastoihin. Jo aiemmin säätiön hallitus on linjannut, että se ei voi avustaa yksittäisiä henkilöitä tai perheitä, vaan avustukset kohdennetaan niitä tarvitseville henkilöille Suomen Palloliiton jäsenseurojen kautta.
   
  Tutustu Jalkapallo-Säätiön toimintaan 

  Alueellisten rahastojen avustushaku maaliskuussa 2022 - haettavana yhteensä 72 000€

  Valtakunnallisten avustuspäätösten lisäksi säätiön hallitus päätti avata alueellisen avustusmenettelyn. Maaliskuun 2022 ajan on haettavana avustuksia Länsi-Suomen (30 000€), Pohjois-Suomen (30 000€) ja Keski-Suomen rahastoista (12 000€). Alueelliseen avustushakuun liittyvä hakuilmoitus julkaistaan helmi-maaliskuun 2022 vaihteessa ja siihen liittyvät avustuspäätökset tehdään säätiön hallituksen kokouksessa toukokuussa 2022.