Kanerva: ”Upea voitto”

Julkaistu

  • Maajoukkueet

Huuhkajat kaatoi vuoden viimeisessä ottelussaan Viron Telia 5G Areenalla hienon esityksen jälkeen maalein 3-0.  Joukkueen päävalmentaja Markku Kanerva oli erittäin tyytyväinen joukkueen otteisiin.

Huuhkajat sai avausjakson puolivälin jälkeen kaksi tärkeää maalia ja joukkueen peli-ilme oli erinomainen torstai-iltana.

- 3-0, upea voitto. Tosi tyytyväinen olen siihen ilmeeseen, joka tänään joukkueella oli. Joukkue esitti tänään oikeaa pelirohkeutta ja kompaktia hyvää puolustuspelaamista. 

- Aika vähän Viro sai vaarallisia maalipaikkoja ja taas sitten toiseen päähän me saimme luotua kolmen maalin lisäksi hyviä paikkoja. Olen siihen todella tyytyväinen.

Kentällä nähtiin jälleen yksi maajoukkuedebytantti, kun Glen Kamara uurasti täydet 90 minuuttia Huuhkajien keskikentällä. Tolppien välissä Viroa vastaan pelasi Jesse Joronen.

- Vaikka tuossa paljon eri pelaajia kävi kentällä, niin mielestäni pelin taso pysyi hyvin yllä ja saatiin hyvin informaatiota näistä nuorista pelaajista, jotka ovat vähän vähemmän pelanneet.

- Kyllä olen aika tyytyväinen siihen mitä tässä on nyt nähty. Iso tarkoitus oli katsastaa pelaajia ja tosiaan 43 pelaajaa pelannut maaotteluita tänä vuonna, joka on aika huikea määrä.

Huuhkajat päätti kalenterivuoden viiden pelin tappiottomaan jaksoon, jonka aikana se keräsi kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.

- Ennen kaikkea, jos loppuvuotta ajatellaan, niin on pystytty tekemään maali kuudessa viimeisessä kamppailussa. Siellä on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio, joka tuli Ukrainaa vastaan. Kauttaaltaan kasvojenpesu onnistui ja saatiin mainetta palautettua. 

- Toivottavasti herätettiin uskoa suomalaisen jalkapallon parempaan tulevaisuuteen.

  • Huuhkajat