Ria Öling pamautti kaksi maalia

Julkaistu

  • Maajoukkueet

Ria Öling teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun FC Rosengård jatkaa Damallsvenskanissa puhtaalla pelillä.

Rosengård ei antanut AIK:lle mahdollisuuksia, vaan voitti selvästi 7-0 (3-0). Öling yllätti Milla-Maj Majasaaren AIK:n maalilla kahdesti ja syötti lisäksi yhden maalin. Öling pelasi koko pelin kuten myös AIK-kolmikko Majasaari, Jenny Danielsson ja Emma Santamäki. Rosengård on piikkipaikalla ja AIK on kymmenentenä.

Anna Tammisen ja Eva Nyströmin Hammarbyn vahva alkukausi sai jatkoa, kun se aiheutti Eveliina Summasen ja Jutta Rantalan Kristianstadille kauden avaustappion. Hammarby oli kotikentällään vahvempi lukemin 3-1 (2-0). Suomalaisnelikko pelasi koko pelin.

Emmi Alanen ei ollut Växjön kokoonpanossa ja Vera Varis seurasi ottelua penkiltä, mutta siitä huolimatta Växjö nappasi kauden toisen pisteensä pitäessään Linköpingin maaleitta kotikentällään. Olga Ahtinen urakoi koko pelin Linköpingin riveissä ja Anna Koivunen oli vaihdossa. Linköping on kolmantena ja Växjö on vielä voitoitta jumbona.

Kaisa Collin oli penkillä, kun Eskilstuna United pelasi 1-1-tasapelin Vittsjön kanssa. Eskilstuna on kahdeksantena.

Elli Pikkujämsä oli Örebron avauskokoonpanossa Häckeniä vastaan, mutta Örebro hävisi ottelun 0-3 (0-2). Pikkujämsä tuli vaihtoon viimeisellä minuutilla ja Olivia Mattsson tuli hänen tilalleen.

Elitettanissa Vilma Koivisto kirjautti täydet minuutit Umeå IK:n pelatessa 2-2-tasapelin Mallbackenin vieraana. Henna Honkanen teki yhden Umeå IK:n maaleista. Samuel Fagerholmin luotsaama joukkue on sarjassa toisena.

USA:n NWSL:ssä Natalia Kuikan Portland Thorns oli kahdesti tositoimissa viime viikolla. Kuikka syötti Thornsin maalin Orlando Pridea vastaan, mutta Thorns taipui vieraskentällä 1-2 (1-1). Kuikka pelasi ottelussa täydet minuutit.

Viikon toisessa pelissä Kuikka seurasi penkiltä, kun Thorns voitti Gotham FC:n 1-0 (0-0).

Espanjan liigassa Sanni Franssi pääsi juhlimaan 4-1 (3-0)-voittoa Real Sociedadin kaataessa Santa Teresan. Franssi tuli tauon jälkeen kentälle ja syötti Real Sociedadin neljännen maalin. Sini Laaksonen tuli 71. minuutilla kentälle Santa Teresan paidassa. Real Sociedad on sarjassa neljäntenä.

  • Helmarit
  • naisten A-maajoukkue