Ryhdy erotuomariksi - nyt se on helpompaa kuin aiemmin!

Julkaistu

  Vuonna 2022 otetaan käyttöön uusi, joustavampi jalkapalloerotuomarien peruskoulutuksen malli. Peruskoulutus koostuu omakohtaisesta itseopiskelusta, etäkoulutuksesta (3 h), varsinaisesta lähikoulutuksesta (6-8 h) sekä näihin liittyvistä tutustumisotteluista, joissa mukana on kokeneempi erotuomari tai erotuomaritarkkailija.

  Erotuomaritoiminta voi olla tavoitteellista urheilua, tapa viettää aikaa rakkaan lajin parissa tai keino huolehtia omasta fyysisestä kunnosta. Suomalainen jalkapallo tarvitsee erotuomareita, tule rohkeasti mukaan!

  Koulutuksiin voivat hakeutua jalkapallosta sekä erotuomaritoiminnasta kiinnostuneet vuoden 2022 aikana 15 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt, joiden tarkoitus on toimia aktiivisesti erotuomareina. Peruskoulutukseen hakevilla tulee myös olla vähintään tyydyttävä suomen tai ruotsin kielen taito (riippuen paikkakunnasta/alueesta) sekä mahdollisuus lukea sähköpostia useamman kerran viikossa. Erotuomaritoiminta edellyttää riittävää fyysistä kuntoa. Koulutuksen hyväksytty suorittaminen edellyttää jokaisen koulutuksen osa-alueen suorittamista.

  Koulutus maksaa 25 euroa, joka sisältää itse koulutuksen, sähköisen sääntökirjan, pillin, erotuomarimerkin sekä keltaisen ja punaisen kortin.

  Miten mukaan?
  Itseopiskelu- ja etäkoulutus on suoritettava ennen kuin voi osallistua lähikoulutukseen. Voit aloittaa itseopiskelujakson milloin haluat. Etä- ja lähikoulutuksia pidetään säännöllisesti verkossa sekä alueilla.

  1. Tee itseopiskelupaketti täältä >> / Gör självstudie här >>


  2. Osallistu etäkoulutukseen sinulle sopivana ajankohtana täältä >>  / Delta i distansutbildning, tiden som passar dig >>


  3. Osallistu alueellasi lähikoulutukseen.

  Jos kysyttävää, ole yhteydessä alueesi erotuomaritoimintoon:
  Eteläinen: [email protected]
  Itäinen: [email protected]
  Läntinen: [email protected][email protected]
  Pohjoinen: [email protected]