Teemu Pukki ja Tim Sparv jäävät pois Puolasta

Julkaistu

  • Maajoukkueet

Suomen A-maajoukkue koki takaiskun maanantaiaamuna, kun selvisi, että Teemu Pukki ja Tim Sparv joutuvat jättämään keskiviikon Puola -ottelun väliin. Joukkueeseen on jouduttu tekemään myös yksi muutos.

Pukin jalassa on tulehdus, jonka vuoksi hän pelasi jo lauantain Championship-ottelun jalka puudutettuna. Maanantaina tilanne tutkittiin ja todettiin, että on järkevää antaa Pukille lepoa, jotta hän olisi pelikunnossa tulevissa Nations Leaguen otteluissa Bulgariaa ja Irlantia vastaan Helsingissä.

- Teemulla on antibioottikuuri päällä ja uskomme, että se puree siten, että hän on joukkueen mukana torstaina, kun palaamme Puolasta, Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva sanoi.

Myös Sparv joutuu jättämään keskiviikon ottelun väliin, eikä matkaa Gdanskiin.

Viikonloppuna selvisi tutkimusten jälkeen, että Jasse Tuominen joutuu jäämään pois polvivamman vuoksi. Tilalle Markku Kanerva valitsi vahvassa maalivireessä Örebrossa pelaavan Rasmus Karjalaisen.

Suomi kokoontuu Puolassa maanantaina. Joukkueen vahvuus on 22 pelaajaa. 

Huuhkajat palaa Helsinkiin torstaina valmistautuakseen Bulgarian ja Irlannin kohtaamiseen Olympiastadionilla. Tällöin joukkueeseen liittyvät Pukin ja Sparvin lisäksi Lassi Lappalainen ja Jukka Raitala.

  • Huuhkajat